Forum Ana Sayfası -> Duyurular -> 22 Haziran Güncellemeleri

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz
 Mesaj  22 Haziran Güncellemeleri
taz
   

Proje Lideri
22 Haziran 2020, 05:45 Alıntıyla Cevap Ver
● Hazine sisteminde bazı güncellemeler yapıldı.
● Harita Hazırlanma Alanı'nda açıldığında, oyuncu hazinenin olduğu yere Kal Ort Por olacak.
● Hazine boss'u düzenlendi. Gizliyken hazine açılamayacak. Boss kesildiğinde geri dönüş için otomatik olarak geçici süreli bir gate açılacak.
● Hazineyi açmak için lockpick veya lockpicking skilli gerekmeyecek.
● Hazine dropları güncellendi. Çıkan bilet miktarı azaltıldı. STR/DEX Deed çıkma ihtimali bir miktar artırıldı. (Drop oranları: %30 STR Deed, %10 DEX Deed)
● Arena STR/DEX Deed dropları son boss öldüğünde 2 yerine 3 deed düşecek şekilde artırıldı. Deed %80 ihtimalle STR, %20 ihtimalle DEX olacak ve rastgele kişilere otomatik düşecektir.
● Heroic Arena Deed hazineye eklendi. (Drop oranı: %10) Arena Heroic moda alındığında fazladan 1 adet STR/DEX Deed düşmektedir. (Grupta minimum 4 kişi olmalıdır)
● Destard'daki insan NPC'lerin dropları düzenlendi. SOS Bottle kasmak az bir miktar kolaylaştırıldı. Düşük ihtimalle STR/DEX Deed düşme ihtimali eklendi. (Drop oranları: %15 SOS Bottle, %1 STR Deed, %0,5 DEX Deed)
● Sunucu açılışı sebebiyle yapılan Arcanum Point kazanma hızındaki geçici artış iptal edildi. Hazırlanma Alanı'nda dakikada 1 AP, actionda ve yarışmalarda aktif olunması koşulu ile dakikada 3 AP kazanılmaktadır.
● Kumarda bilet kasma hızı azaltıldı.
● Pin kodunun oyun içinde değiştirildiğinde siteden değişmemesi hatası düzeltildi.

Kullanıcı hesap bilgilerini gör Özel mesaj gönder
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)