Forum Ana Sayfası -> Kurallar -> Ölen/Kaybolan Binek İade Kuralları

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz
 Mesaj  Ölen/Kaybolan Binek İade Kuralları
taz
   

Proje Lideri
29 Ocak 2009, 19:52 Alıntıyla Cevap Ver
Bu sayfada ölen bineklerin ne zaman iade edilip, ne zaman edilmeyeceğini kesin ve net şekilde yazıyoruz. Bu maddelerden tüm oyuncular sorumludur.

Lütfen bu kuralları okumadan binek tekrar talebinde bulunmayınız. Aksi takdirde yetkiliyi boş yere uğraştırmaktan ceza alabilirsiniz. Bu kurallardan haberdar olmadan hiçbir şekilde binek almayınız. Kaybettiğinizde üzüleceğiniz miktarlarda para harcamayınız. Kurallar kesindir ve hiçbir şekilde tolerans gösterilmeyecektir. Binek sahibi olmadan önce bunları bilmeniz gerekmektedir.


Aşağıdaki durumlarda binekler iade edilmeyecektir:

» Oyun kuralları içinde her şekilde ölen binekler. (büyü/kılıç/başka binek tarafından vs.)

» Bineğin ölmesinin sebebi her türlü oyun takılması / lag (sizden veya serverdan kaynaklanan), client göçmesi, client donması/takılması veya oyundan herhangi bir şekilde düşme (connection lost hatası, gönderme hatası, internetin gitmesi, elektriğin gitmesi, bilgisayarın takılması veya restart atması) ise.

» Safe alanda bırakıldığı/unutulduğu için silinen her türlü binek. ("Oyundan düştüm giremedim", "internetim gitti" gibi savunmalar kabul edilmeyecektir)

» Sunucu yeniden başlatmalarında (restart) duyuru yapılmasına rağmen save alınacağı sırada binekten herhangi bir sebeple inildiyse ve binek bu sebeple öldüyse.

» Şifre paylaşımı veya hack sonucunda hesaba 3. şahısların ulaşması ve bineğin başka karaktere aktarılması.

» Oyuncu öldüğünde bineğin oyuncu ile safe alana gelmemesi sebebi ile ölen binekler. (Binek gelmedi ise aranızdaki uzaklık 25 kareden fazladır demektir. Bu uzaklık yüksekliği de hesaba katarak hesaplanır. 25 kare içinde olan bineklerin gelmemesi mümkün değildir. Sistemde herhangi bir sorun yoktur.)

» Travel stone kullanımında bineğin oyuncuyu takip etmemesi nedeniyle ölen binekler. (Bineğin sizle gelmesini istiyorsanız "all come" demelisiniz. Aksi takdirde bineği bırakıp travel stone ile başka yere giderseniz binek sizle gelmeyebilir.)

» Herhangi bir şekilde başka bir oyuncuya geçen binekler. (Hacklenme durumları dahil)

» Oyuncunun çantasından/bankasından yere düşen binekler.

» Oyuncunun bir başka karaktere trade ekranını kullanarak verdiği binekler.

» Oyundan düştüğünüzde korumaya girmediği için ölen binekler. (Binek koruma sistemi kesinlikle bir garanti değildir, sistemin devreye girdiği durumlar çok kısıtlıdır.)


Aşağıdaki durumlarda binekler iade edilecektir:

» Sunucudan kaynaklanan toplu düşme durumunda (aynı anda oyuncuların çoğu oyundan düştüyse) ve bu durumu izleyen zaman içinde oyuncu oyuna girmeye çalışıp giremediyse, binek oyuncu oyuna giremeden öldüyse veya binek oyuncu oyuna girdikten sonraki 3 dakikalık zaman dilimi içinde öldüyse.

» Binek shrinkten çıkarılırken deed'e tıklandıktan sonra deed silinmesine rağmen binek çıkmadıysa. (nadiren olabiliyor)

» Page atan oyuncunun yetkili tarafından çekilmesi ile action alanında kalıp ölen binekler.

» Sunucunun planlanmamış bir şekilde göçmesi ve bir önceki save'e geri alınması durumunda: Eğer bir önceki save esnasında oyuncu binekten inmiş vaziyette ise ve oyuncu geri alınmadan sonra bineğe ulaşamadı ise. Binek bu sebep ile sunucu açıldıktan sonraki 5 dakikalık zaman dilimi içinde öldüyse.

İade Talebini Nasıl Yapacaksınız?

Binek iade talepleri foruma konu açarak yapılmaktadır. Özel mesaj vs. yapılan iade talepleri kabul edilmemektedir.

Bu şartlara uyuyorsanız iade talebinizi İstek/Şikayet bölümüne başlık adı: "Binek iade talebi" olacak şekilde bir başlık açıp, bineğe ne olduğunu kısaca anlattıktan sonra (kayıp, ölme, bug vb.), aşağıda belirtilen bilgileri vermeniz gereklidir;
    1. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
    2. Kullanıcı adınız:
    3. Karakterinizin ismi:
    4. Bineğin tipi: (Volcanic Steed, Nightmare, Wolf vb.)
    5. Bineğin ismi:
    6. Bineğin en son ne zaman küçültüldüğü: (bu bilgi şart değildir)
    7. Olay açıklaması: (detaylı açıklama)

Bu bilgileri eksiksiz belirtmeniz durumunda bineğiniz bankanıza yerleştirilecek ve başlığınız işlemin yapıldığına dair bir mesaj bırakılarak kilitlenecektir.

Not-1: Bu kurallar 31 Mayıs 2009'dan sonra ölen binekler için geçerlidir.

Kullanıcı hesap bilgilerini gör Özel mesaj gönder
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)